Radiatoren

Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht in uw woning plaatsvinden. Veel mensen zijn zich echter niet bewust van het belang van het maken van de juiste keuze voor een bepaalde radiator. Ruijg Installatietechnieken informeert u als specialist op het gebied van verwarmingsinstallaties graag over de mogelijkheden.

Waterzijdig inregelen

Veel mensen zijn niet tevreden over de werking van hun radiatoren. Warmen uw radiatoren slechts gedeeltelijk op? Duurt het te lang voordat ze goed warm zijn? Of worden ze juist veel te heet? Dan zijn uw radiatoren waarschijnlijk niet goed ingeregeld. Dit is bij maar liefst 75% van de huishoudens het geval. Door Ruijg Installatietechniek uw radiatoren waterzijdig te laten inregelen, wordt elke radiator weer van de juiste toestroom warm water voorzien. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze weer naar behoren functioneren, maar ook aanzienlijk minder energie verbruiken. En dat betekent dat u ook gaat besparen op uw energierekening. 

Nieuwe radiatoren

Behalve over de werking horen we ook geregeld klachten over de uitstraling van radiatoren. De meeste woningen zijn voorzien van witte of grijze radiatoren, welke onder de raampartijen zijn geplaatst. Deze conventionele radiatoren zijn (mits ze goed zijn ingeregeld natuurlijk) wel functioneel, maar ze zien er niet al te fraai uit. Het kan ook anders! Er zijn tegenwoordig namelijk schitterende designradiatoren in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze designradiatoren kunnen moeiteloos in diverse interieurs geplaatst worden om zo de gewenste uitstraling te creëren. 

Heeft u nog vragen?

Wanneer u door ons nieuwe radiatoren laat plaatsen, kunnen wij deze direct waterzijdig voor u inregelen. Wilt u hier meer over weten, neemt u dan contact op met Ruijg Installatietechnieken!

Waarom kiezen voor een Henrad Premium ECO radiator?

Uniek aan de Henrad ECO radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt waardoor deze een hogere temperatuur heeft.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie!

JAGA LOW-H2O VERKOZEN TOT ZUINIGSTE RADIATOR

Ben je een huis aan het bouwen of renoveren, toe aan een nieuwe radiator, of wil je een duurzamer exemplaar? De Jaga Low-H2O radiatoren zijn door Kiwa Technology 

gekozen tot de zuinigste radiator van Nederland dus zeker de moeite waard voor jouw interieur.

 

Meer informatie over Radiatoren? Neem contact op!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Zaterdag
Showroom geopend,
Bel voor een afspraak
© Ruijg Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl