Pelletkachels

Pelletkachels

Ruijg Installatietechnieken helpt u graag om uw energiekosten zo laag mogelijk te houden. De gasprijzen zullen eerder stijgen dan dalen, dus oplossingen om minder afhankelijk te zijn van uw gasverbruik komen steeds meer voor de hand te liggen. Onze pelletkachels van Thermorossi zijn één van meest efficiënte technieken om uw energierekening te verlagen én om uw woning op een duurzame manier te verwarmen.

Werking pelletkachel

Een pelletkachel is een slimme kachel die wordt aangesloten op uw huidige systeem. Een pelletkachel werkt op een relatief goedkope brandstof, en gaat ook nog eens zeer efficiënt met die brandstof om. Dit resulteert in een aanzienlijke besparing op uw energiekosten. 

Pelletkachels gebruiken houtpellets als brandstof. Deze houtpellets, die van snoeihout of restafval uit de houtindustrie worden gemaakt, zijn verkrijgbaar als houtsnippers of houtstaafjes en worden in het ingebouwde reservoir geplaatst. Door middel van een zogeheten wormschroef worden de houtpellets naar de vuurkorf getransporteerd, waar ze automatisch worden ontstoken. De pelletkachel regelt zelf de aanvoer van pellets en de toevoer van lucht. U hoeft alleen maar de juiste temperatuur instellen. 

Hoog rendement

Pelletkachels zetten bijna alle energie die ze verbruiken om in warmte. Dit rendement kan, afhankelijk van het merk en type pelletkachel, variëren van 70% tot meer dan 90%. Ruijg Installatietechniek levert uitsluitend topkwaliteit pelletkachels met een hoog rendement. We hebben zelfs een exemplaar met een rendement van maar liefst 96%! 

Heeft u nog vragen?

Ruijg Installatietechnieken is een dealer van de meest vooruitstrevende fabrikant op het gebied van pelletkachels: Thermorossi. De pelletkachels van Thermorossi zijn uiterst duurzaam en efficiënt. Kortom, een uitstekende manier om uw energierekening te verlagen. Klik op het logo hiernaast om meer informatie te krijgen over dit merk. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van pelletkachels, of wilt u direct een offerte aanvragen, neemt u dan contact met ons op

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Zaterdag
Showroom geopend,
Bel voor een afspraak
© Ruijg Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl