Elektra

Elektra

Ruijg Installatietechniek is een expert op het gebied van elektrotechniek. U kunt voor vrijwel alle soorten werkzaamheden bij ons aankloppen.

Werkzaamheden elektra

Of het nu gaat om het repareren en/of vervangen van stopcontacten en schakelaars, het onderhouden van verlichtingssystemen, het doen van aanpassingen bij renovaties, het (bij)plaatsen van een groepenkast, het aansluiten van een intercomsysteem of het installeren van noodverlichting, Ruijg Installatietechniek helpt u graag. Wij kunnen zwakstroominstallaties, sterkstroominstallaties en krachtstroominstallaties voor u plaatsen.

Veilig elektra aanleggen

Als het op elektra aankomt, dan dient de veiligheid prioriteit te hebben. Alle installaties worden door ons uitgevoerd conform de NEN-1010 veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd en bent u altijd verzekerd van een veilig werkende elektriciteitsinstallatie. Wel zo fijn om te weten.

Meer weten over elektrische installaties?

Heeft u vragen over onze diensten op het gebied van elektra? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact op met Ruijg Installatietechniek.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Zaterdag
Showroom geopend,
Bel voor een afspraak
© Ruijg Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl