Neem contact met ons op
0562 - 44 96 00

Diensten

Elektra

Ruijg Installatietechniek is een expert op het gebied van elektrotechniek. U kunt voor vrijwel alle soorten werkzaamheden bij ons aankloppen. Werkzaamheden elektra Of het nu gaat om het repareren en/of vervangen van stopcontacten en schakelaars , het onderhouden van verlichtingssystemen... Lees verder.

Sanitair

Wanneer u op zoek bent naar een specialist op het gebied van sanitair en tegels, dan bent u bij Ruijg Installatietechniek aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst bij alle soorten werkzaamheden, welke we op deze pagina kort zullen toelichten.  badkamer reparaties U kunt voor... Lees verder.

Verwarming

Dankzij de technologische ontwikkelingen heeft u tegenwoordig de keuze uit verschillende soorten duurzame manieren van verwarmen . Voor ieder huishouden kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Belangrijk is dat de verwarmingsinstallatie die u... Lees verder.

Wand- & vloertegels

Lees verder.

Duurzaam

De energieprijzen blijven onverminderd stijgen, en er is een toenemende onzekerheid over de aanwending van traditionele energiebronnen, welke nu eenmaal niet onuitputtelijk zijn. Ruijg Installatietechnieken informeert u graag over de mogelijkheden op het gebied van duurzame oplossingen. ... Lees verder.

Loodgieterswerk

Het correct functioneren van uw sanitaire installaties, waterleidingen en rioleringen is natuurlijk van essentieel belang voor uw leefcomfort. Wanneer u onverhoopt de hulp van een loodgieter in moet schakelen, dan wilt u natuurlijk dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen. En daarvoor... Lees verder.

Dak- en Zinkwerk

Of het nu gaat om het plaatsen van dakbedekking of dakgoten, het uitvoeren van onderhoud of reparatiewerkzaamheden, of het reinigen van uw dakgoot, Ruijg Installatietechniek is u graag van dienst! Uitvoeren dakreparaties Lekkages kunnen overal voorkomen, zowel bij bestaande bouw als bij... Lees verder.

Klimaatbeheersing

Frisse lucht is van essentieel belang voor onze gezondheid. Helaas zijn er talloze mensen die jarenlang door allerlei gezondheidsklachten geteisterd worden, om er vervolgens achter te komen dat deze het gevolg zijn van een slechte luchtkwaliteit in huis of op het werk. Ruijg... Lees verder.

Service & Onderhoud

We zijn voor onze warm water voorziening en verwarming bijna allemaal afhankelijk van onze CV-ketel. Maar u kunt van een apparaat dat jaarlijks al snel zo’n duizend branduren maakt, niet verwachten dat u er nooit naar hoeft om te kijken. Ruijg Installatietechniek vertelt u graag meer over... Lees verder.

Keukens

Een mooie keuken is de droom van elke huizenbezitter. Een droom die we bij Ruijg Installatietechniek graag voor u realiseren! Ruijg Installatietechniek beschikt over meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen van keukens. In onze vernieuwde showroom staan verschillende keukens opgesteld van:... Lees verder.

Copyright Ruijg Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl