Dak- en Zinkwerk

Dak- en Zinkwerk

Of het nu gaat om het plaatsen van dakbedekking of dakgoten, het uitvoeren van onderhoud of reparatiewerkzaamheden, of het reinigen van uw dakgoot, Ruijg Installatietechniek is u graag van dienst!

Uitvoeren dakreparaties

Lekkages kunnen overal voorkomen, zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw woningen. Een lekkage kan in de eerste instantie onschuldig lijken, maar wanneer er niet direct wordt gehandeld dan kan een kleine lekkage uitmonden in een grote beschadiging, met alle gevolgen van dien. Heeft u een lekkage, kom dan direct in actie en schakel Ruijg Installatietechniek in om uw dak te repareren. 

Onderhoud dak

Uw dak is het hele jaar door onderhevig aan regen, wind, hagel, sneeuw, kou en hitte. Slijtage is dan ook onvermijdelijk. Om deze reden is het belangrijk om geregeld onderhoud te laten uitvoeren aan uw dak en dakgoten. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt dat beschadigingen en slijtage worden voorkomen, en de levensduur van uw dak wordt verlengd.

Plaatsen dakbedekking

Als ervaren dakbedekkingsbedrijf is Ruijg Installatietechniek gespecialiseerd in het plaatsen van de gehele dakopbouw, EPDM daken, bitumineuze daken en het bijbehorende zinkwerk. Is het dak van uw huidige woning aan vervanging toe? Of moet uw nieuwbouwwoning voorzien worden van dakbedekking? Ruijg Installatietechniek is u graag van dienst! 

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van dak- en zinkwerk, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!

Navigatie


Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Zaterdag
Showroom geopend,
Bel voor een afspraak
© Ruijg Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl