Verwarming

Verwarming

Dankzij de technologische ontwikkelingen heeft u tegenwoordig de keuze uit verschillende soorten duurzame manieren van verwarmen. Voor ieder huishouden kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Belangrijk is dat de verwarmingsinstallatie die u kiest wordt afgestemd op de functie van de betreffende ruimte; zo profiteert u van een optimaal resultaat. Ruijg Installatietechniek informeert u graag over de mogelijkheden.

CV-installatie

De meeste huishoudens zijn voorzien van een CV-ketel en de bijbehorende radiatoren. Wanneer u niet tevreden bent over de prestaties van uw huidige installatie, laat ons u dan informeren over de eventuele aanschaf van een nieuwe HR-ketel of stijlvolle designradiatoren. Ook kunt u overwegen uw huidige CV-installatie te laten optimaliseren, zodat deze zuiniger omgaat met energie.

Vloerverwarming

Steeds meer huishoudens stappen over op vloerverwarming. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want dergelijke installaties zorgen niet alleen voor een aangenamer binnenklimaat, maar ook voor een mooie besparing op uw maandelijkse energierekening. Vloerverwarming kan als bijverwarming (bijvoorbeeld alleen in de badkamer) worden toegepast, maar ook als hoofdverwarming. In het laatste geval zorgt de vloerverwarming voor het verwarmen van uw gehele woning. 

Meer weten over vewarming en installaties??

Wij als ervaren specialist helpen u graag verder met een advies op maat om zo te komen tot de juiste installaties bij u thuis. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van de betreffende verwarmingsinstallaties voor u verzorgen. Neem gerust contact op met Ruijg Installatietechniek voor meer informatie!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Zaterdag
Showroom geopend,
Bel voor een afspraak
© Ruijg Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl