3D Keukenontwerp

3D Keukenontwerp

Een mooie keuken begint natuurlijk met een goed ontwerp. Op basis van de beschikbare ruimte en de wensen van de klant worden er één of meerdere opzetten van de keuken gemaakt.

Ruijg Installatietechniek beschikt over de benodigde software en expertise om voor u een zeer realistisch 3D keukenontwerp te maken. Daarbij houden we uiteraard rekening met al uw wensen en behoeftes. Eventuele aanpassingen in de installaties worden met u besproken. Op basis van het definitieve ontwerp maken wij een aanbieding voor u, waar wij ook eventueel aan te passen installaties, bouwkundige aanpassingen en tegelwerk in meenemen.

Zo kunt u uw nieuwe keuken tot in de kleinste details ontwerpen, voor we tot de daadwerkelijke renovatie of bouw overgaan. Voor uw 3D keukenontwerp maken wij gebruik van het softwareprogramma Carat, dat speciaal is ontwikkelt om te voorzien in de behoeften van de keukenvakhandel. De intuïtieve en gebruiksvriendelijke online planner van Carat zorgt er tevens voor dat u vanaf begin tot eind bij het ontwerp betrokken blijft.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Zaterdag
Showroom geopend,
Bel voor een afspraak
© Ruijg Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl