Installatie

Installatie

Datanetwerken

Sanitiem Visser techniek legt ook uw infrastructuur voor datanetwerken aan. Het juiste type datanetwerk is afhankelijk van de gewenste snelheid en kwaliteit. Uw bedrijfsprocessen moeten snel en betrouwbaar kunnen verlopen in dit digitale tijdperk. Bij het aanleggen van datanetwerken kunt u bij ons terecht voor ontwerp en installatie. Maar ook het onderhoud hiervan behoort tot ons takenpakket. 

Meterkasten

Een groepenkast of meterkast regelt de verdeling en beveiliging van de elektriciteit voor de elektrische apparaten en installaties in huishoudens. Groepenkasten zijn er in 1-fase en 3-fase varianten. Elke groepenkast heeft divers een aantal groepen, de hoeveelheid van deze groepen is afhankelijk van het aantal stopcontacten en lichtpunten, die in een bepaalde groep zijn onderverdeeld. De groepen in de groepenkast zijn aangesloten op aardlekschakelaars. Op een aardlekschakelaar in een groepenkast mogen niet meer dan 4 groepen worden aangesloten.

Schakelmateriaal

Moderne lichtschakelaars zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen. Het zijn designobjecten, die leefruimtes een persoonlijkheid geven met een combinatie van innovatieve techniek en esthetisch niveau. De schakelaarprogramma's van Busch-Jaeger zijn op alle ondergronden een optische highlight en voldoen aan de hoogste eisen in kwaliteit en uiterlijk voor individuele ruimtevormgeving.

 

CAI aansluiting

De aanleg van centrale antenne installaties is een belangrijk onderdeel van de comfort installatie. Het is namelijk bijzonder vervelend wanneer er een slechte kwaliteit beeld op de televisie te zien is. Slecht beeld of sneeuw kan enorm irriteren. Vaak ligt de oorzaak bij het toestel zelf, maar het kan ook aan het netwerk liggen. Hierbij kan Sanitiem Visser u van dienst zijn.

 

Domotica

Domotica (ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd) is het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om de woning. Een definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.  Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning. Sanitiem Visser werkt met diverse leveranciers samen om een compleet domotica systeem aan te leggen.

Intercom

Een intercom installatie kan uitgevoerd worden met alleen audio, zodat u kunt praten met de persoon die bij de deur of hek staat, maar ook met video zodat u ook kunt zien wie er bij de deur of hek staat.

Sanitiem Visser kan u adviseren welk systeem er bij u mogelijk is. Wij werken met diverse leveranciers zoals Comelit en Busch-Jaeger.

Elektrische installaties

Gaat u uw woning verbouwen/uitbreiden en moet de elektrische installatie worden aangepast of uitgebreid? Sanitiem Visser kan dan  uw volledige elektrische intallatie verzorgen. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Zaterdag
Showroom geopend,
Bel voor een afspraak
© Ruijg Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl