Badkamerverwarming

Badkamerverwarming

Een nieuwe badkamer met prachtig sanitair is natuurlijk geweldig, maar uw badkamer is pas écht af als ook de verwarming aan uw wensen voldoet. Ruijg Installatie informeert u als badkamerspecialist graag over de mogelijkheden op het gebied van badkamerverwarming.

Badkamer decorradiatoren

Verticale decorradiatoren zijn werkelijk ideaal voor het verwarmen van de badkamer; ze zorgen niet alleen voor een aangename temperatuur in de ruimte, maar ook voor droge en warme handdoeken! Decorradiatoren zijn een eenvoudig toe te passen, stijlvolle manier om uw badkamer te verwarmen.  Daarbij zijn decorradiatoren in alle denkbare materialen, kleuren, vormen en afmetingen verkrijgbaar. Ook voor uw badkamer is er een perfect exemplaar te vinden!

Badkamer vloerverwarming

Wanneer u de voorkeur geeft aan onzichtbare verwarming, dan is vloerverwarming in de badkamer de ideale oplossing. Vloerverwarming in de badkamer is ook mogelijk wanneer u in de rest van uw woning gebruik maakt van centrale verwarming, omdat we dan gebruik maken van vloerverwarming middels elektriciteit. Dergelijke installaties zijn relatief eenvoudig te plaatsen. Uw badkamer wordt gelijkmatig verwarmd, en u heeft nooit meer last van koude voeten! Daarbij is vloerverwarming in de badkamer zeer gebruiksvriendelijk en profiteert u van lage aanschaf- en verbruikskosten. 

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van badkamerverwarming, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Ruijg Installatietechniek!

Vasco Oni

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Zaterdag
Showroom geopend,
Bel voor een afspraak
© Ruijg Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl