Plafonds

Plafonds

Een ruimte is pas af wanneer het plafond netjes is afgewerkt. Ruijg Installatietechniek is een specialist op het gebied van plafonds en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Luxalon® plafonds

Ruijg Installatietechniek is officieel dealer van Luxalon® plafonds. Met een Luxalon® plafond geeft u elke ruimte in huis een sfeervolle uitstraling. U heeft de keuze uit ruim 44 verschillende kleuren en afwerkingen, dus er is voor elk interieur een passend plafond te vinden! Bovendien zijn de plafonds bijzonder eenvoudig te (de)monteren.

Plafond voor de badkamer

Luxalon® plafonds zijn de ideale oplossing voor uw badkamer; ze zijn vochtbestendig, waardoor er geen condensvorming is en schimmel dus geen kans meer krijgt. Daarbij kunnen leidingen en andere zaken die u liever niet in het zicht heeft gemakkelijk onder het plafond worden weggewerkt, en kan verlichting op elke gewenste plek worden ingebouwd.

Plafond voor de keuken

In de keuken heeft u doorgaans te maken met veel afvoerkanalen, leidingen en bedradingen. Door een Luxalon® plafond in uw keuken te plaatsen kunt u dergelijke zaken niet alleen heel netjes wegwerken, maar ook uw keuken een eigen uitstraling geven. Luxalon® plafonds zijn vochtbestendig en heel eenvoudig schoon te maken.

 

Plafond voor de woonkamer

Ook voor de woonkamer bieden wij een geschikt Luxalon® plafond. De panelen zijn leverbaar in lengtes tot zes meter, dus er is altijd een passende oplossing te vinden. Alle panelen zijn afzonderlijk te demonteren, zodat u altijd nog overal bij kunt. Bedradingen kunnen heel netjes worden weggewerkt. Bovendien zijn er verschillende akoestische oplossingen mogelijk.

Buitenplafonds

Behalve voor binnen levert Ruijg Installatietechniek tevens 100% vochtbestendige Luxalon® plafonds voor buiten toepassingen. Hierbij kunt u denken aan uw veranda, luifel of carport. Leidingen en bedradingen kunnen veilig en gemakkelijk worden weggewerkt. Net als de plafond voor binnen zijn ook de Luxalon® buitenplafonds zo goed als onderhoudsvrij; een vochtige doek over het plafond halen volstaat al!

Meer weten?

Heeft u interesse in een stijlvol, vochtbestendig en onderhoudsvrij plafond en wilt u meer informatie over plafonds? Neemt u dan contact op met Ruijg Installatietechniek! Als plafondspecialist vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de unieke eigenschappen van onze Luxalon® plafonds. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte. 

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Zaterdag
Showroom geopend,
Bel voor een afspraak
© Ruijg Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl