Looox accessoires

Looox accessoires

LoooX Special Collection

LoooX BoX

Strakke, stoere RVS inbouwnissen (BoX) die per direct een einde maken aan die vervelende flessen shampoo op de vloer. Een zegen voor tegelzetter en consument.

Meer info over de LoooX BoX

LoooX Colour BoX

Meer kleur in de badkamer? Neem dan een kijk naar de Colour- BoX en Shelf. De LoooX Colour Box is leverbaar in vele maten en kleuren en kan als inbouwnis worden toegepast in iedere natte ruimte of elders in huis. 

Meer info over de LoooX Colour BoX

LoooX Colour Shelf

Om de Colour serie compleet te maken is LoooX Colour Shelf een ideale aanvulling in de badkamer. Wie nu nog durft te beweren dat de planchet niet meer van deze tijd is, wordt nu gelogenstraft. Daar waar standaard een planchet onder een spiegel geplaatst werd, kan dat nu op diverse andere plekken tussen de tegels worden ingebouwd.

Meer info over de LoooX Colour Shelf

LoooX Corner Shelf

De LoooX Corner Shelf wordt toegepast in de hoek van de badkamer. Vele genieters van lekker douchen, missen net dat beetje extra afzetruimte. Niet genoeg ruimte voor uw badproducten is nu voorbij.  De LoooX Corner Shelf benut de hoek(en) van uw badkamer en laat een stijlvol aanzicht achter. Perfect te combineren met de reeds bestaande kleurige LoooX inbouwnissen: Colour BoX. Een kinderlijk eenvoudige oplossing.

Meer info over de Looox Corner Shelf

LoooX Closed collection

Geïntegreerde RVS reserverolhouders en inbouw toiletrolhouders en toiletborstelgarnituur. Combineer deze artikelen voor optimaal gemak! We gaan nooit meer stapelen en we spreken af dat we geen piramides meer gaan bouwen van deze toilet­rollen. Goed doordacht en met een stoere uitstraling geven wij de toiletrol de plek waar ze thuis hoort. 

Meer info over de Looox Closed serie

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Zaterdag
Showroom geopend,
Bel voor een afspraak
© Ruijg Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl