Neem contact met ons op
0562 - 44 96 00

Nefit CV ketel huren

Voordelen van huren

  • Geen grote investering ineens
  • Vast laag maandbedrag
  • Geen extra kosten voor installatie
  • Geen extra kosten voor onderhoud
  • Geen extra kosten voor service en reparaties
  • Transparant contract: 12 jaar verzekerd van warmte en warm water
  • Wij helpen bij het kiezen van de juiste ketel

Inclusief Nefit Veiligheidspakket

Nefit staat voor zekerheid. Bij installatie van uw nieuwe ketel vervangen we meteen de oude rookgasafvoerpijp door een nieuwe. We monteren een nieuw expansievat en vervangen andere belangrijke zaken rondom de ketel. We controleren de aansluitingen op gaslekkages en we meten of er geen koolmonoxide vrijkomt. Zo voorkomen we onveilige situaties. Als u kiest voor een huurketel, is dit pakket inbegrepen in de huurprijs.

Rechtstreeks bij Nefit

Als u kiest voor een ketel bij Nefit, doet u direct zaken met de fabrikant. Dat geeft zekerheid. De beste en nieuwste toestellen en vakkundige installatie door een erkende Nefit partnerinstallateur. De cv-ketel en thermostaat worden voor u veilig geïnstalleerd. De looptijd van een huurcontract is 12 jaar en u kunt in die periode rekenen op periodiek onderhoud, 24/7 bereikbaarheid en hulp bij storingen.

Service en onderhoud inbegrepen

Bij de all-in huurprijs zijn de kosten voor onderhoud conform de voorschriften inbegrepen. Tweejaarlijks komt uw onderhoudsmonteur langs om de cv-ketel te inspecteren en schoon te maken. Is er een storing, dan kunt u dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar melden en wordt deze snel en onder garantie verholpen.

 

 

Welk toestel past bij mij?

Uw nieuwe HR-ketel vindt u snel via de online advies en offerte tool op deze pagina. Voor persoonlijk advies kunt u altijd terecht bij Ruijg Installatietechniek. 

 

Nefit ProLine NxT huurt u al vanaf € 28,99 per maand

ProLine NxT is een van de populairste
HR-ketels van Nederland. De kleinste, maar ook de meest compleet
uitgeruste in zijn soort.
Past vrijwel overal, maar levert
prestaties van formaat. In alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.

Lees meer >

 

Nefit TrendLine huurt u al vanaf € 35,49 per maand

Het toestel behoort tot de top van de nieuwste generatie hoogwaardige HR-verwarmingsketels. Optimale comfortbeleving, compact formaat en duurzame kwaliteit. Samen met de populaire Nefit Easy slimme thermostaat zorgt TrendLine voor een extra groen Energielabel: A+, dus extra besparing.

Lees meer >

Copyright Ruijg Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl