Neem contact met ons op
0562 - 44 96 00

CV Ketelvervanging

Hoe lang uw CV-ketel meegaat, is afhankelijk van de kwaliteit en van hoe goed het apparaat onderhouden wordt. Over het algemeen kan uw CV-ketel zo’n 10 tot 15 jaar mee, voordat hij aan vervanging toe is. Daarna kan het voorkomen dat u geregeld geld kwijt bent aan reparatiekosten. Ketelvervanging is in die situatie eigenlijk onontkoombaar. Ruijg Installatietechnieken informeert u graag over de besparingsmogelijkheden van een nieuwe CV-ketel, en welke factoren meespelen bij de aanschaf.

Energie besparen

Veel mensen hebben de neiging om de aanschaf van een nieuwe CV-ketel zo lang mogelijk uit te stellen. Begrijpelijk, want een CV-ketel kopen is nu eenmaal een investering. Maar wist u dat u juist geld kunt besparen met door uw ketel te vervangen? De nieuwere modellen die nu verkrijgbaar zijn, zijn namelijk aanzienlijk zuiniger dan de oudere modellen. Afhankelijk van uw huidige verbruik kunt u met de installatie van een nieuwe, zuinige HR-ketel ketel al snel 300 euro aan energiekosten per jaar besparen. Dat betekent dat u de investering die u voor uw nieuwe ketel heeft moeten doen ook vrij snel weer terug heeft verdiend. Door tijdig een nieuwe ketel aan te schaffen, bespaart u tevens op reparatiekosten voor uw oude ketel. Wacht dus niet te lang met ketelvervanging.

Aankoop CV-ketel

Wanneer u besluit dat het tijd is om een nieuwe CV-ketel aan te schaffen, moet u bedenken dat dit apparaat de komende jaren zowel uw warmwater voorziening als uw verwarming zal verzorgen. Het is dus belangrijk dat u zich voor de aanschaf goed laat adviseren. Er zit behoorlijk wat verschil tussen de verschillende merken en typen die er verkrijgbaar zijn. Ook zal niet elke CV-ketel geschikt zijn voor uw persoonlijke situatie. Het aantal personen in uw huishouden, de oppervlakte van uw woning en het type woning dat u heeft zijn ook belangrijke factoren om mee te nemen in uw keuze. Om het uzelf gemakkelijker te maken, kunt u gebruik maken van onze ketelkiezer. U vult hier een aantal gegevens in over uw woonsituatie en krijgt vervolgens direct een advies over welke CV-ketel voor u het meest geschikt is. 

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze producten of diensten op het gebied van ketelvervanging, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Ruijg Installatietechnieken!

Meer informatie over CV Ketelvervanging? Neem contact op!
Copyright Ruijg Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl