Neem contact met ons op
0562 - 44 96 00

Samen doen

Wanneer uw badkamer en/of toilet hoognodig aangepakt moet worden, maar u niet zo goed weet waar u moet beginnen, kom dan eerst eens langs bij de Ruijg Installatietechniek installateur! Want u kiest dan voor de gemakkelijkste weg. In geval van een renovatie wordt de beschikbare ruimte bouwkundig aangepast. Bij nieuwbouw wordt direct begonnen met het leidingwerk.

Uiteraard worden alle projecten waar u ons voor inschakelt compleet en helemaal af opgeleverd. Kortom: van lege ruimte tot de badkamer en/of het toilet van uw dromen!

De voordelen

Alles zelf doen is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd; niet iedereen heeft de tijd, de zin, de kennis of het gereedschap om zelf renovaties en verbouwingen uit te voeren. Gelukkig kunt u alles aan Ruijg Installatietechniek uitbesteden. De verbouwing wordt uitgevoerd door professionele specialisten, en u bepaald helemaal zelf hoe u het hebben wilt. Zo bent u altijd verzekerd van het gewenste eindresultaat!

Onze showroom

Ruijg Installatietechniek beschikt over een eigen showroom. Hier vindt u alles op het gebied van badkamer, tegels, plafonds en verwarming. Kom eens gezellig langs om inspiratie op te doen!

Showroom Ruijg Installatietechniek

Nieuwe Dijk 41
8881 HC, West-Terschelling
0562 - 44 96 00

Bel voor een afspraak!

Meer informatie over Samen doen? Neem contact op!
Copyright Ruijg Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl