Neem contact met ons op
0562 - 44 96 00

Camera beveiliging

Weet u wie er rond uw woning of bedrijf loopt?

Met het toegenomen gebruik van beveiligingscamera’s is de zichtbaarheid de laatste jaren flink toegenomen, ook ‘s nachts. Enerzijds schrikt een camera eventuele inbrekers af, anderzijds helpt het de daders achteraf te pakken. Een bewakingscamera is dan ook een goed beveiligingsmiddel tegen overvallen, diefstal en vandalisme. Bij Ruijg Installatietechniek helpen we u graag met het maken van de juiste keuze.

Er zijn diverse soorten beveiligingscamera’s

Welke camera u het beste kunt kiezen is volledig afhankelijk van uw eisen, situatie en budget.

  • Analoge camera: de analoge camera’s beslaan momenteel nog 80% van de markt, vanwege de gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Het beeld is behoorlijk goed, zowel overdag als ’s nachts.
  • IP camera’s: dit digitale camerasysteem levert een perfecte beeldkwaliteit in dagsituatie en kan aangesloten worden op uw bestaande datanetwerk. Tevens kunt u inzoomen voor een nog scherper beeld.
  • HD-SDI camera’s: een digitaal systeem dat wordt aangesloten op een bestaande coaxkabel tot een maximum van 60 meter. Deze camera geeft in een perfecte beeldkwaliteit in high definition.   Beeldkwaliteit overdag zowel als ’s nachts is goed.

Alles kan worden gekoppeld aan uw domotica systeem zodat u totaal oplossing heeft.

Meer informatie over Camera beveiliging? Neem contact op!
Copyright Ruijg Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl